Dragi kolege i kolegice kozmetičari i poslovni prijatelji bliski kozmetičkoj struci!

MI LOV čini stručan tim sa dugogodišnjim iskustvom u korištenju profesionalnih kozmetičkih preparata i opreme za kozmetičke salone i pružanju raznovrsnih kozmetičkih usluga za njegu lica, njegu i oblikovanje tijela, depilaciju, masažu, pedikuru, manikuru, nail-art i dr.

Neposrednim iskustvom uvidjeli smo da klijent nerijetko ostaje uskraćen za kvalitetnu uslugu ili uslijed nedostataka kozmetike i/ili kozmetičke opreme – koji ponekad nisu na visini deklariranih standarda, ili radi manjkavosti samih kozmetičara, odnosno njihovog nedovoljnog znanja i/ili iskustva.

MI LOV osnovana je sa željom da usvojeno znanje i stečeno iskustvo ponudi na korištenje kozmetičarima i kozmetičkim salonima u usponu, a također i da onim iskusnijima bude kolegijalna referenca i savjetnik u radu.

MISIJA

Vodeći se etikom i slijedeći strast, opredjelili smo se, s jedne strane, za prodaju i distribuciju samo provjerenih, iznadprosječno kvalitetnih, inovativnih i profesionalnih kozmetičkih preparata i opreme, a istovremeno, s druge strane, za podizanje nivoa znanja i vještine kozmetičke struke i kozmetičara pružanjem usluga edukacija.

VIZIJA

Želimo ove naše vrijednosti etike, inovacije, kvalitete, edukacije i strasti ponuditi svim profesonalnim kozmetičarima i salonima diljem “lijepe naše”, a i šire.

CILJ

Naš cilj je udovoljiti potrebama kupaca, kozmetičara prije svega, nudeći im iznadprosječno kvalitetne proizvode za optimalnu cijenu, ali i pomoći im u osposobljavanju za njihovu kvalitetniju primjenu. Sliijedeći ovu našu poslovnu filozofiju za naše dobavljače i partnere odabrali smo samo vodeće, kvalitetne i inovativne brandove i tvrtke iz svijeta kozmetike.

Vjerujemo da ćete prepoznati, a njihovom upotrebom i uvjeriti se, da se proizvodi kozmetičkih kuća u našoj ponudi odlikuju izuzetnom kvalitetom i dizajnom, pažljivo biranim sastojcima, da su inovativni u pristupu, ali i što je najbitnje da, provjereno, daju vrhunske rezultate.

Naše iskustvo, kvalitet i pouzdanost već su mnogi prepoznali, prepoznajte ih i Vi!

Pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem.