Novosti

CASMARA gotovo pola stoljeća iskustva

Spoj tradicije i iskustva

Temelj uspjeha CASMARA brenda je predanost i ustrajnost. Bogatim iskustvom i drugačijim pristupom, kako stvaranju novih proizvoda tako i svojim klijentima, Casmara se može ponositi sa preko 45 uspješnih godina na vrhu svjetske scene u dermakozmetici.

 

Casmara filozofija

Casmara pruža najučinkovitije proizvode kroz jedinstvene i ekskluzivne formulacije, kako bi postali saveznik ljepote svojim kupcima i njihovim klijentima, pomažući im da budu najbolja verzija sebe.

 

Zašto Casmara?

Casmara pruža iznimne rezultate na temelju više od 45 godina istraživanja. Visokokvalitetna kozmetika izgrađena na temeljima predanosti, kvalitete i izvrsnosti.

 

Casmara u svijetu

Casmara se kreće nezaustavljivom brzinom i gotovo 70 zemalja diljem svijeta već uživa u inovativnim tretmanima i kolekcijama za njegu lica u salonima i kod kuće.

 

MiLov i Casmara

Poslovna suradnja i prijateljski odnos temelj su našeg dugoročnog zajedničkog uspjeha. MiLov redovito prati sve novitete ovog uspješnog i visokokvalitetnog španjolskog Brenda te sudjeluje u svim stručnim edukacijama s kojih znanje nesebično dijeli i svojim MiLov klijentima. Obratite nam se s povjerenjem za sva pitanja i detalje vezana uz brend, tretmane i proizvode.