Novosti

MiLov d.o.o. uvoznik i distributer INGRID MILLET za Hrvatsku

Prijelomno otkriće

Ingrid Millet Paris osnovala je francuska kozmetičarka Ingrid Millet 1959. Nakon što je došla do revolucionarnog otkrića da biljni stanični ekstrakti imaju izvanredan pomlađujući učinak na kožu, prva ih je koristila u kozmetici u borbi protiv preranog starenja kože. Također je prva otkrila snažna svojstva ekstrakta kavijara protiv starenja i osmislila način da ga integrira u njegu kože. Tako je rođen “Perle de Caviar”.

 

Prvi institut u Parizu, Francuska

Ingrid Millet je imala rani uvid da je najučinkovitiji način postizanja rezultata ljepote kombiniranje

proizvoda za njegu kože s tretmanima. Slijedom toga, otvorila je Institut Ingrid Millet u srcu Pariza, preko puta predsjedničke Elizejske palače 1966. godine. Danas novoobnovljeni, ekskluzivni institut Ingrid Millet smješten usred čuvene “Galerie Royale” prima kupce iz cijelog svijeta.

 

Ingrid Millet danas

Danas je Ingrid Millet postala vodeća međunarodna medicinsko – estetska marka koja pruža usluge

liječnika i medicinskih estetičara kao i estetske usluge školovanih estetičara kroz preko 100 medicinskih i estetskih centara u cijelom svijetu. Vjerni svojoj misiji pružanja najbolje i najsigurnije usluge kupcima, neprestano nastoje ostati u prvom planu novih tehnoloških dostignuća. Njihovi se francuski istraživački timovi usredotočuju na inovacije i primjenu biotehnološkog otkrića u njezi kože. Svoje uređaje razvijaju koristeći najnaprednije medicinske tehnologije, a njihovi iskusni timovi za osposobljavanje razvijaju programe koji služe kupcima širom svijeta kao vodeći pružatelj rješenja u njezi kože.

 

Ingrid Millet i MiLov

MiLov je postao ponosan uvoznik i distributer Ingrid Millet proizvoda u 2020. godini. Nakon održane petodnevne edukacije jedne od dugogodišnjih, stručnih i iskusnih Ingrid Millet edukatorica iz Pariza koja nas je posjetila i detaljno upoznala sa brendom, misijom, vizijom ciljevima te proizvodima i tretmanima sa zadovoljstvom možemo prenositi znanje i savjete našim klijentima i kupcima ovog ekskluzivnog, svjetski poznatog brenda za njegu kože.