Početna/BDR dermakozmetika/Priprema kože/RE-action profesionalni tonik

RE-action profesionalni tonik

50,00 kn290,00 kn

Nema na zalihi

Profesionalni tonik – multi-aktivni booster

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Okrepljujući intenzivni tonik s uravnoteženim i hidratantnim učinkom. Zbog svoje kompatibilne formule, prikladan je za sve tipove kože. Izuzetni aktivni mehanizmi savršeno pripremaju kožu za kasniju primjenu bdr seruma i proizvoda za njegu kože. Sastojci mliječne i salicilne kiseline imaju blago abrazivan i piling učinak te, trenutno, kožu čine podatnom i zaglađenom, s manje vidljivim porama.

EKSTRAKT CVIJETA LIPE: Postiže glatku površinu kože smanjenjem hrapavosti i nepravilnosti. Štiti protiv vanjskih štetnih utjecaja i daje koži ugodnu svježinu. Njeno kontraktivno, umirujuće djelovanje posebno je korisno za osjetljivu kožu.

HMELJ: Izvađen je od cvjetova i mladica, te ima umirujući i uravnotežujući učinak.

SALICILNA KISELINA: Salicilna kiselina prirodna je biljna supstanca s antimikrobnim, analgetičnim i protuupalnim svojstvima. Aktivni sastojci salicilne kiselina preporučuju se protiv različitih nečistoća i za kože s aknama. Kiselina nježno uklanja mrtve stanice kože (keratoliza). Koža je oksigenizirana, izgleda glatko, a poremećaji korijenja eliminirani su. Salicilna kiselina ima protuupalnu i laganu antimikrobnu aktivnost protiv raznih bakterija i gljivica. Spriječava razvoj mikroorganizama na koži.

MLIJEČNA KISELINA: Nalazi se u hidrolipidnom filmu kože, gdje pomaže stabilizirati zaštitni kiseli plašt, veže vlagu i kontrolira keratinizaciju epiderme. Budući da mliječna kiselina regulira pH, može spriječiti rast stranih mikroorganizama na koži.

Mliječna kiselina općenito izvrsno vlaži kožu i veže vlagu. Veća koncentracija mliječne kiseline koristi se kao nježni površinski piling te u proizvodima za čišćenje i njegu za nečistu kožu i kožu sklonu aknama, smanjivanjem keratiniziranih stanica i ekstrakcijom komedona.

GINSENG: Ostavlja kožu mekanu i pomaže štetnim djelovanjima zbog vanjskih utjecaja. Potiče cirkulaciju i revitalizira.

HAMAMELIS: Hamamelis, također poznat kao američka lijeska, izvađen je iz listova hamamelis virginiana koji sadrže hamameli-taninis i eterična ulja. Tanini imaju kontraktivni i tonizirajuči učinak.

KAMFOR: Djeluje antivirusno, antiseptički, stimulirajuće, protiv bakterija, povećava cirkulaciju i protuupalno.

LIZIN: Ubrzava aktivne sastojke i stabilizira razine PH-a s efektom zadržavanja vlage.