Početna/Novosti/Što je I CUBE?

Što je I CUBE?

I Cube je upravljački uređaj koji koristi Android tablet ili smartphone za rukovanje svim tretmanima bdr Medical Beauty Concept i Goldeneye Micropigmentation. Vodit ćete kroz APP (GeOS plava za mikropigmentaciju, GeOS srebro za bdr Medical Beauty) koji je dostupan besplatno u Trgovini Google Play. Intuitivno, vi ste inteligentno vođeni kroz sve tretmane, savjete, informacije o proizvodima itd. Aplikacija će vas voditi korak po korak kroz tretman. Ručno podešavanje je, naravno, također moguće. Svaka aplikacija može se izvršiti u “demo modu” bez povezanosti na I-cube!

Od sada vam je dovoljan samo mali, kompaktni uređaj za napajanje u vašem institutu. Potpuna novost na tržištu kojom upravljamo s i Cube ručkicama s nastavcima za bdr Medical Beauty koncept uključujući dermoabraziju, mezoterapiju iglicama i mikrostimulaciju, kao i Goldeneye mirkopigmentaciju.

To je svijet Goldeneye ljepote s više od 130 tehnika na području micropigmentacije i preko 60 bdr tretmana .

Moderna, mala i jednostavna navigacija, i Cube navigira kroz besplatnu aplikaciju na Android tabletu intuitivno kroz sve postavke. Nikada nije bila ljepota tako moderna, nikad prije nije bila kozmetička oprema tako učinkovita – neograničene mogućnosti u jednom uređaju. Sve nadopune softvera trajno su besplatne. Ostanite fleksibilni u svakom trenutku – s najnovijim mogućnostima iz permanentnog make-upa i medicinske ljepote.

2017-09-15T13:38:50+00:00