BDR tehnologija 2017-09-21T18:30:27+00:00

bdr tehnologija

Napredna tehnološka oprema bdr MEDICINSKE LJEPOTE omogućuje prakticiranje mnogobrojnih vrsta tretmana kože – za sve tipove kože i dobi. bdr sustav opreme, u Vašoj vlastitoj ustanovi, predstavit će rezultate koji su usporedni s medicinskim tretmanima ljepote. Naša tehnologija je revolucionirala kapacitete kozmetičara do nemjerljivih mogućnosti.

bdr naglašava individualni rad. Inovativan i moderan, ispred svog vremena – no i dalje ostajući vjeran prokušanim i pravim elementima klasičnih metoda tretmana lica.

Rukovanje je izvanredno jednostavno. Apliciranje je izvanredno. bdr odlikuje raznolikost dijelova tretmana, što Vam omogućuje da pokrijete sve cjenovne razrede.

Beskompromisno uspješan, bdr predstavlja diskretan, no vrlo suvremen izgled opreme koja štedi prostor i koja je ergonomski dizajnirana. Međutim, bdr predstavlja puno više: uz intenzivno savjetovanje, jasno strukturiran i informativan materijal te opsežne, lijepo dizajnirane brošure za oglašavanje, kao i postere, povest će Vas u Vaš budući uspjeh.