BDR koncept 2017-09-16T09:11:09+00:00

bdr – Beauty Defect Repair koncept

BDR (Beauty Defect Repair) je metoda mezoterapije za njegu lica stvorena na temeljima klasičnih tretmana njege, a osnažena snagom dermaceutskih preparata i high-tech opremom! Po svom medicinskom konceptu (medical beauty concept) ova je metoda jedinstvena u svijetu kozmetologije koju ,na zadovoljstvo klijenata, hvale i kozmetičari i liječnici, a posebice estetski kirurzi.

Obzirom da danas uspjeh mora biti vidljiv, BDR tretmani su osmišljeni tako da se postižu izuzetni vizualni efekti na granici medicine, koji su vidljivi odmah, ali čiji su efekti dugotrajni.

BDR metoda je prirodna zamjena za zahvate estetske kirurgije (botox, fileri), ali s jednom bitnom razlikom…rezultati se postižu na prirodan način, obnavljajući i podižući funkcije Vaše kože na optimalnu razinu!

Ova metoda , dakle, nije usmjerena samo na vanjske efekte. Upotrebom inovativne tehnologije i tehnoloških postupaka, ali i pametno osmišljenih dermaceutskih proizvoda u koži se potiču i aktiviraju prirodni procesi s ciljem uspostave optimalne razine funkcioniranja kože, a time i samostalnost u stvaranju elastina i kolagena. Rezultat toga je zdrava koža, a zdrava koža znači ljepotu!

Stoga se BDR metoda uspješno koristi za intenzivnu njegu kože, poboljšanje njene strukture, minimalizaciju problema atrofije, umanjenje bora, zatezanje, elastičnost, stimulaciju staničnog metabolizma, reaktivaciju funkcija kože, protiv nečiste kože, protiv kuperoze… u kozmetičkim salonima, ali i u ordinacijama estetskih kirurga.